Larmsystem

Inbrottslarm – villalarm/företagslarm

Vi erbjuder allt från att installera ett grundskydd i er villa, sommarstuga eller på företaget till mer komplexa lösningar för den som har behov av det. Vi gör en kostnadsfri riskanalys av fastigheten ni vill larma och hjälper er att komma fram till den lösning som passar era behov bäst.

Ett grundskydd utgörs av rörelsedetektorer inomhus samt brandlarm. Larmsystemet är kopplat till både inre och yttre siren. Antingen nöjer ni er med sirenerna eller så väljer ni att också koppla larmet till någon av de kända larmcentraler vi samarbetar med.

Grundskyddet kan efter behov byggas ut med exempelvis magnetkontakter i fönster och dörrar, galler, fuktlarm, temperaturlarm, trygghetslarm/överfallslarm m.m.

Säker larmöverföring

Vi erbjuder larmöverföring via det övervakade larmnätet Multicom. Det innebär kortfattat att om larmförbindelsen bryts, så går larmet. En inbrottstjuv kan därmed inte komma runt larmsystemet genom att klippa ledningen eller störa ut mobiltelefonnätet.

Vi erbjuder också larmöverföring via GSM-uppringare, som tar över uppringningen om den trådburna telelinjen bryts. GSM-uppringare kan även användas som alternativ till fast uppringning om det saknas fast telefonlinje i den aktuella fastigheten.